Marc Pujol

Baix

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Nascut a Barcelona, va ​​estudiar cant amb Montserrat Pueyo, Maty Pinkas, Edda Moser i Carlos Chausson. Va participar a l’Académie Musical de Villecroze i va treballar amb Lorraine Nubar i Dalton Baldwin, amb qui va perfeccionar i oferir diversos recitals de lied.

El seu debut operístic va ser amb Manon, de Massenet, a l’Escola d’Òpera de Sabadell. Durant la temporada 2006-2007 va treballar a la Bayerische Staatsoper de Munic. El 2008 va ser semifinalista del concurs Operalia, i el 2009 va guanyar el premi del concurs internacional Boris Christoff de Bulgària.

Ha treballat en teatres de Berlín, Munic, Barcelona, ​​Madrid, Oviedo i Sofia, i ha estat sota la batuta de directors com Kent Nagano, Ivor Bolton, Daniel Oren, Harry Bicket, Christopher Hogwood, Antoni Ros-Marbà, Víctor-Pablo Pérez, Patrick Fournillier, Yutaka Sado i Renato Palumbo, entre d’altres. També ha format part del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana sota la direcció de Jordi Casas.

Ha enregistrat Cançons xineses, de Taltabull, i l’òpera Llull, guanyadora del premi Enderrock 2019. Treballa regularment al Gran Teatre del Liceu, on va debutar la temporada 2008-2009 amb La coronació de Popea.

Marc Pujol

Baix

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.