Manel Valdivieso

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Nascut a Barcelona, cursa els estudis musicals a l’Escolania de Montserrat i als Conservatoris de Badalona i Barcelona. Completa la seva formació estudiant anàlisi amb Benet Casablancas i direcció d’orquestra amb Antoni Ros-Marbà.

Ha dirigit les principals orquestres espanyoles com la de la Corunya, Granada, Tenerife, Madrid (Nacional, Simfònica i RTVE), Bilbao, Castella i Lleó, Santiago de Compostela, Còrdova, Sevilla, Principat d’Astúries, Màlaga o Balears, entre d’altres. Paral·lelament ha desenvolupat una exitosa trajectòria operística que l’ha dut a debutar, al Gran Teatre del Liceu, al Teatro Real de Madrid, a l’Òpera Nacional de Korea i a l’Òpera de Washington DC.

D’entre la seva activitat recent en destaquen nombroses presències a la temporada estable de la Simfònica de Frankfurt-Oder, Orquestra Simfònica de Bilbao, Orquestra Filharmònica de Málaga, Orquestra Ciudad de Granada, Orquestra de RTVE i Orquestra de Cambra de Ginebra.

Ha estat el titular de l’aula de Direcció d’Orquestra al Musikene de 2010 a 2013 i actualment és professor al Conservatori Superior del Liceu (Barcelona).

Manel Valdivieso

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.