Magalí Sare© Dag Markl

Magalí sare

Flauta travessera, Percussió, Piano, Teclats, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.magalisare.com

Cantant, instrumentista i compositora catalana provinent d’una família de músics, va obtenir el grau mitjà de flauta travessera i cant líric al Conservatori Municipal de Sabadell. L’any 2017, assolí el grau superior de cant jazz al Conservatori del Liceu. En acabar els estudis, fou guardonada amb el premi extraordinari del Departament de Jazz.

Des de 2012, és la veu soprano del Quartet Mèlt, un quartet de veus a cappella –conegut sobretot per haver estat guanyador de la tercera edició del programa Oh Happy Day! de TV3 l’any 2015– amb el qual ha realitzat gires per tot Catalunya i Europa. Amb aquest conjunt ha editat dos discos: Maletes i Xarrampim! Durant el 2018, Magalí Sare presenta el seu primer disc com a compositora, Cançons d’amor i dimonis (autoeditat), i també es converteix en la veu de les cançons de la pianista i compositora Clara Peya, amb qui enregistra el disc Estómac (Satélite K).

Té dos duets: un d’ells amb el guitarrista Sebastià Gris, amb qui va guanyar el primer premi de jazz del concurs Juventudes Musicales de España i el primer premi del concurs internacional Suns Europe de música en llengües minoritàries celebrat a Udine, Itàlia. Tenen publicats un EP titulat Venim a aquest món i un disc titulat A boy & a girl (segell Microscopi).

L’altre duet és amb el contrabaixista Manel Fortià, amb el qual fusionen free-jazz i música tradicional. El seu primer treball es diu Fang i núvols (segell Microscopi). L’any 2020, a més a més, publica els seus dos primers singles: Cronos i Beure de tu, i posa veu al famós anunci d’estiu d’Estrella Damm Compromís.

A l’abril de 2022, publica el seu segon disc com a cantautora titulat Esponja, produït per Pau Brugada i ella mateixa amb les col·laboracions especials de Salvador Sobral i Las Migas. El presenta al Teatro Monumental de Madrid, al Palau de la Música de Barcelona, al Festival Strenes i a l’Auditori de Girona, entre altres llocs.

Magalí sare

Flauta travessera, Percussió, Piano, Teclats, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.magalisare.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.