Luca Guglielmi

Clave

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.lucaguglielmi.com

BIOGRAFIA

Amb una intensa activitat professional internacional com a intèrpret de clavicèmval, clavicordi, orgue i fortepiano, Luca Guglielmi ha col·laborat amb figures importants del panorama concertístic (J. Savall, C. Bartoli o Il Giardino Armonico). És també director de cor i d’orquestra, així com compositor i professor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Ha estudiat clavicèmbal amb T. Koopman i P. Marisaldi, orgue amb V. Bonotto i piano amb E. Cassardo. Alumne de S. Pasteris i de G. Graden en direcció, va ser assistent d’A. Ros Marbà, V. Pablo Pérez, G. Antonini, G. von der Goltz i J. Savall. Després d’estudiar al Conservatori de la seva ciutat, el 1999 va ser seleccionat per al Curs Extraordinari de Direcció amb C. Maria Giulini.

Ha col·laborat com a clavecinista i organista amb l’Orquestra Simfònica Nacional de la RAI sota directors com J. Tate, R. Frübeck de Burgos, R. Abbado, R. King i T. Koopman. El 2001 va debutar com a director del Cor della RAI amb la Petite Messe Solennelle de Rossini a Torí i l’any següent va dirigir el Rèquiem de Mozart a Bolonya. El 2010 va debutar amb l’Orquestra Regional Toscana per invitació d’A. Bennici.

Gaudeix d’una gran activitat internacional com a solista de clavicèmbal i orgue, així com acompanyant artistes, entre els quals destaquen C. Bartoli, S. Mingardo, C. Prégardien, G. Carmignola, P. Pandolfo i J. Savall. Ha gravat més de cinquanta CDs per als segells discogràfics més prestigiosos. Els seus enregistraments de les Variacions Goldberg de Bach i de les Sonate per gravecembalo de Pasquini han estat guardonades amb el Diapason d’Or.

Luca Guglielmi

Clave

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.lucaguglielmi.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.