Lluís Vilamajó

Preparació del conjunt vocal

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona, inicià els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat, i després els continuà al Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona. Ha estudiat violí amb els Mestres X. Turull i A. León Ara, y cant amb M. Sabartés y C. Martínez.

Actualment, és membre de la Capella Reial de Catalunya, Hespérion XXI (dir. Jordi Savall) i ha col·laborat amb formacions com Al Ayre Español , Venice Baroque Orchestra , Le Saqueboutiers de Toulouse, Ensemble La Fenice, Ensemble Brroque de Limoges, Il Fondamento amb els quals ha ofert concerts i ha efectuat enregistraments en diferents auditoris d’Europa, així com als Estats Units, Mèxic, Argentina, Brasil, Austràlia, Israel, entre d’altres.

Ha estat director de la Capella de Música de Santa Maria del Mar de Barcelona i director del Cor Infantil i el Cor de Noies de l’Orfeó Català al Palau de la Música Catalana. Ha estat el responsable de la direcció artística, amb L. Climent i C. Mena del Coro Barroco de Andalucía (Sevilla), y del Coro Vozes de Al Ayre Español (Zaragoza), així com del Coro de la Orquesta Ciudad de Granada i del Joven Coro de Andalucía.

Actualment col·labora amb la Capella Reial de Catalunya i el seu director J. Savall en la preparació del Cor en diverses produccions i organitzant l’Acadèmia de Formació Professional, de Recerca i d’Interpretació. A més, des de fa dos anys dirigeix la Jove Capella Reial de Catalunya creada juntament amb el mestre Savall. Paral·lelament ha començat el projecte FONICS per a joves cantants.

Com a solista  ha interpretat les grans obres de Monteverdi, Bach, Mozart, Debussy, Händel o Haydn, entre d’altres. Ha actuat sota la direcció de mestres de renom com S. Brotons, P. Cao, J. J. Mena, A. Ros Marbà, A. Parrott, R. Alessandrini, J. Savall, A. Cremonesi, W. Kuijken, N. McGegan, P. Dombrecht, R. Goegel, C. Hogwood o A. Marcon.

Ha realitzat diversos enregistraments per Astrée-Audivis, Alia-Vox, Fonti musicali, Sony-classical, Deutsche Harmonia Mundi , Accord, Discant i Cantus.

Lluís Vilamajó

Preparació del conjunt vocal

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.