Laura Aubert

Narració

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Laura Aubert és llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i té una extensa formació musical, de cant i dansa. Ha estudiat violí amb Santi Aubert; contrabaix, amb Marc Cuevas; cant, amb Dolors Aldea i Elisenda Arquimbau, i dansa, amb Ester Sabaté.

Destaca el seu paper com a actriu a les sèries Com si fos ahir i Barcelona ciutat neutral, de Sònia Sánchez; El Crac, de Joel Joan i Hèctor Claramunt, i Buga Buga, d’Ana Millán i Alba Simón. Ha estat actriu capitular a Benvinguts a la família, dirigida per Marc Crehuet, i actriu a la sèrie Això no és Suècia, dirigida per Aina Clotet i Mar Coll. També ha participat en la sèrie Maricón perdido, de Bob Pop, i a la pel·lícula Yo no soy esa, de Maria Ripoll.

És actriu i fundadora de la companyia Els Pirates Teatre des del 2001, en la qual ha participat en la majoria dels seus espectacles.

Ha actuat amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Mestres, Carme Portacelli, Alfredo Sanzol, Adrià Auber, Pau Carrió, Carlota Subirós, Oriol Broggi, David Selvas, Ferran Utzet, Joan Arqué i Guillem Albà, Marc Rosich, Pep Tosar, Moïsès Maicas, Jordi Casanovas, Guillem Clua, Pau Miró, Juan Carlos Martel, Oriol Tarrasón, Judith Pujol i Els Comediants, entre d’altres.

Ha fet de dramaturga a Els secundaris i La setena porta i també de lletrista de la cantata Daltabaix a la ciutat, musicada per Josep Ollé.

Ha intervingut en la música i en arranjaments musicals en diferents espectacles teatrals o tràilers des del 2010 fins a l’actualitat. Destaca com a cantant solista a La flauta màgica al Gran Teatre del Liceu —amb direcció escènica de Joan Font, direcció musical de Beltrand de Billy i Josep Pons, (1999-2002)— i com a violinista en el concert de Kanye West, a la Sala Razzmatazz de Barcelona, el 2006.

Laura Aubert

Narració

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.