Kebyart Ensemble

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Els quatre músics del quartet de saxòfons Kebyart comparteixen la passió per la música de cambra i també el desig d’aportar una alenada d’aire fresc a la música clàssica. Kebyar significa “esclatar de sobte” en balinès, una metàfora meravellosa de la manera de fer música tan enèrgica i virtuosa.

El caràcter distintiu de Kebyart resideix en el seu enfocament creatiu i obert: la literatura original, els arranjaments propis i l’encàrrec de noves obres, com ara 7 Capricci de Jörg Widmann el 2021 o l’estrena mundial d’Harmonia de David Philip Hefti el febrer del 2023. També col·laboren amb artistes destacats com Xavier Sabata i Dénes Várjon, o com a solistes amb orquestres com l’Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola.

Com a part del Rising Stars de l’European Concert Hall Organisation la temporada 2021-2022, Kebyart va actuar per primera vegada en grans sales europees i la temporada 2022-2023 ho va fer al Wigmore Hall de Londres, al Heidelberger Frühling i també va tornar al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Des dels inicis del conjunt el 2014, els membres de Kebyart han buscat l’excel·lència, amb l’ESMUC i la Musik-Akademie com a epicentres acadèmics. El seu compromís amb el missatge musical els ha portat a rebre formació continuada d’alguns dels músics i conjunts de cambra més famosos. Han rebut diversos premis de música de cambra, com el Swiss Orpheus Chamber Music Competition, el Primer Palau i el prestigiós Premi BBVA de Música de Cambra. Des del 2018 formen part de l’Acadèmia Europea de Música de Cambra.

L’abril del 2022, Kebyart va llançar el seu segon àlbum d’estudi, Lectures différentes, que inclou el primer enregistrament del quartet homònim de Péter Eötvös.

Kebyart és garantia d’interpretació moderna i d’experiències acústiques sorprenents. Els agrada trencar la barrera entre el públic i els intèrprets i oferir comentaris entre les obres perquè la música s’entengui millor.

Com a ambaixadors, Kebyart toca saxòfons Selmer Paris i utilitza accessoris Vandoren.

Kebyart Ensemble

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.