Juanjo Mena

Direcció

Propers esdeveniments
MARC BOUCHKOV I JUANJO MENA
22 i 23 de març de 2025
Web de l’artista
juanjomena.com

El director Juanjo Mena va començar la seva carrera com a director artístic de l’Orquestra Simfònica de Bilbao. Ha estat director principal convidat de la Filharmònica de Bergen i de l’Orquestra del Teatre Carlo Felice de Gènova. El 2011 va ser nomenat director titular de la BBC Philharmonic i va portar l’orquestra de gira per Europa i Àsia, dirigint concerts dels BBC Proms.

Juanjo Mena ha dirigit les formacions més prestigioses d’Europa i Amèrica del Nord, incloses les filharmòniques de Berlín, Londres, Oslo, Nova York i Los Angeles; i les simfòniques de Boston, Chicago, Cincinnati, Montreal, Pittsburgh i Toronto, entre d’altres. A l’Àsia és director convidat habitual de l’Orquestra Simfònica NHK i a Espanya treballa assíduament amb les principals orquestres.

El setembre del 2022 va dirigir l’Orquestra del Teatro Real en el seu debut històric en el Carnegie Hall de Nova York. Els seus pròxims compromisos inclouen projectes amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orquestra Titular del Teatro de la Zarzuela, l’Orquestra Simfònica d’Euskadi, l’Orquestra Simfònica de Barcelona, l’Orquestra Simfònica de Madrid, l’Orquestra Simfònica de Galícia, l’Orquestra Gürzenich de Colònia, l’Orquestra Simfònica de Detroit, l’Orquestra Simfònica de Pittsburgh, l’Orquestra Simfònica de Montreal i l’Orquestra Filharmònica de Nova York, entre d’altres.

L’any 2016 Juanjo Mena va ser guardonat amb el Premi Nacional de Música.

Juanjo Mena

Direcció

Propers esdeveniments
MARC BOUCHKOV I JUANJO MENA
22 i 23 de març de 2025
Web de l’artista
juanjomena.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.