Juan Miguel Romero


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Natural de Monfort (Alacant), es forma als conservatoris d’Alacant i Múrcia, on obté els títols superiors de clarinet i direcció d’orquestra amb matrícula d’honor en totes dues especialitats. Paral·lelament, es diploma en educació musical per la Universitat d’Alacant.

Ha estat director titular de la banda de la Banda Musical La Lira de Monfort, l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla, l’Orquestra Simfònica de Sant Vicent del Raspeig, la Banda Municipal de Santiago de Compostel·la, la Banda Municipal de Palma de Mallorca i la Banda Simfònica de la Unión Musical d’Almoradí. Com a director convidat, ha dirigit la Banda de Lalín (Pontevedra), la Banda Municipal de Vitòria, la Banda Municipal de A Coruña, la Banda de Música de Pontevedra, la Banda Municipal d’Albacete, l’Orquestra Ciutat de Novelda, l’Orquestra Simfònica de Múrcia i l’Orquestra Filharmónica Cidade de Pontevedra.

El 2010, accedeix a la plaça de director assistent de la Banda Municipal de Barcelona durant cinc temporades, amb la qual manté una relació assídua. Ha estat catedràtic de Direcció d’Orquestra al Conservatori Superior de Música Manuel Massotti Littel de Múrcia. Ha format part del jurat en certàmens d’interpretació i de composició de música per a banda, i ha estat professor convidat en trobades orquestrals de vent i percussió per a conservatoris, com ara el Conservatori Superior de les Illes Balears o el Centre Superior d’Estudis Musicals Musikene (País Basc).

Actualment compagina la seva activitat com a director convidat amb la titularitat artística i tècnica de la Banda Municipal de A Coruña.

Juan Miguel Romero


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.