Jone Martínez

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
jonemartinez.com

La jove soprano basca Jone Martínez és una de les intèrprets més dinàmiques i versàtils del moment. Col·labora amb La Cetra Barockorchester Basel, Gli Angeli Genève, Orquestra Barroca de Sevilla, Forma Antiqva, Los Elementos Ensemble, Capilla Santa María, Orquestra Barroca de Salamanca, Concerto 1700, La Ritirata, La Spagna, El Afecto Ilustrado, Conductus Ensemble i altres conjunts barrocs importants.

El seu nom també apareix en les programacions de l’Orquestra i Cor de la Simfònica de Galícia, Orquestra i Cor RTVE, Real Filharmonia de Galícia, Euskadiko Orkestra, Bilbao Orkestra Sinfonikoa, Robert-Schumann-Philarmonie, Orquestra Ciutat de Granada, Orquestra Simfònica de Navarra, Ensemble Intercontemporain, entre d’altres.

El seu ampli i variat repertori abasta obres de totes les èpoques i estils, treballant sota la direcció musical de Masaaki Suzuki, Pablo González, Carlos Mena, Andrea Marcon, Enrico Onofri, Pierre Bleuse, Alfredo Bernardini, García Calvo, Aarón Zapico i Rubén Gimeno.

Futurs projectes portaran Jone Martínez fins al Teatro Real, Gran Teatre del Liceu, Festival d’Innsbruck, National Symphony (Washington), Palau de la Música (Barcelona), Tòquio (amb el Bach Collegium i Masaaki Suzuki) i a molts altres destins, per abordar obres de Vivaldi, Haendel, Telemann, Haydn, Mozart, Arriaga, Beethoven, Bach, Mendelssohn, etc.

Jone Martínez

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
jonemartinez.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.