Jonathan Brown

Viola

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Nascut a Chicago l’any 1974, Jonathan Brown va començar els seus estudis musicals als quatre anys i més endavant va començar a tocar la viola en diverses agrupacions de música de cambra. Estudià amb Heidi Castleman, Martha Strongin Katz i Victoria Chiang, abans d’acabar el seu diploma superior a la Julliard School de Nova York amb Karen Tuttle. Jonathan Brown va prosseguir els seus estudis a la Univeristät Mozarteum de Salzburg amb Thomas Riebl i Veronika Hagen. Ha participat en masterclasses amb Diemut Poppen, Sylvia Rosenberg i Donald Weilerstein i ha estat profundament influenciat per Ferenc Rados i György Kurtág.

Des de l’any 2002, forma part del Quartet Casals, amb el qual toca a les sales més importants del món. El quartet grava exclusivament per Harmonia Mundi, segell amb el qual ha publicat una gran quantitat de repertori, des de Boccherini fins a Kurtág.

D’altra banda, Jonathan ha estat convidat per altres agrupacions de cambra, com els quartets Tokyo, Zemlinsly, Quiroga i Miró i el trio Kandinsky. Com intèrpret compromès amb la música actual, Jonathan es membre fundador de Funktion i ha tocat sovint com a solista amb la BCN216, interpretant obres de Morton Feldman i Luciano Berio.

Jonathan és actualment professor de viola i de música de cambra a l’Escola Superior de Música de Catalunya i professor assistent de l’Escola Superior de Música Reina Sofía. És convidat freqüentment a donar classes magistrals a Europa i als Estats Units.

Jonathan Brown

Viola

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.