Jerusalem Quartet

Quartet de corda

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.jerusalem-quartet.com

BIOGRAFIA

“Passió, precisió, calidesa, una barreja d’or: aquestes són les marques d’aquest excel·lent quartet de corda israelià”, The New York Times

Des de la fundació del conjunt el 1993 i el seu debut posterior el 1996, els quatre músics israelians s’han embarcat en un viatge de creixement i maduració. Aquest viatge ha donat com a resultat un ampli repertori i una profunditat d’expressió impressionant, que continua la tradició del quartet de corda d’una manera única.

El Quartet Jerusalem és un convidat habitual als grans escenaris del món. Amb visites regulars bianuals a l’Amèrica del Nord, el quartet ha actuat en ciutats com Nova York, Chicago, Los Angeles, Filadèlfia, Washington i Cleveland, així com al Festival de Ravinia. A Europa, el quartet té una acollida entusiasta amb aparicions regulars a totes les sales de concert de prestigi i a festivals com Salzburg, Verbier, Schleswig-Holstein, Schubertiade Schwarzenberg o Rheingau.                                 

El Quartet grava en exclusiva per a Harmonia Mundi. Els enregistraments del quartet, especialment els àlbums amb els quartets de corda de Haydn i La mort i la donzella, de Schubert, han estat guardonats amb nombrosos premis, com el Diapason d’Or i el Premi de la BBC Music Magazine per a música de cambra. El 2020, el Quartet Jerusalem va publicar el segon (i últim) àlbum amb el cicle complet de Bartók, que va ser aclamat per la crítica.

Des del 2019 el quartet ha estat de gira per tot Europa juntament amb Hila Baggio presentant The Yiddish Cabaret, un àlbum únic que explora la música jueva a l’Europa Central. També han interpretat l’Octet d’Enescu amb el Quartet de Corda Novus a Amsterdam i a la Schubertiade Schwarzenberg, i han fet concerts a la Biennal de Quartets de Corda de París i Lisboa. Altres aspectes destacats de la temporada passada han estat un cicle de Beethoven al Wigmore Hall durant la primavera del 2022, gires pels Estats Units el novembre del 2021 i durant la primavera del 2022, una gira per Àsia el juny del 2022, així com (re)invitacions a la Tonhalle de Zuric, al Concertgebouw d’Amsterdam, a l’Elbphilharmonie d’Hamburg, a la Filharmònica de Varsòvia i al Schwetzinger SWR Festspiele.

Jerusalem Quartet

Quartet de corda

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.jerusalem-quartet.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.