Jaume Santonja

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Jaume Santonja va ser nomenat director convidat principal de l’Orquestra Simfònica de Milà la temporada 2022-2023, testimoni de la seva reputació i excel·lència artística creixents.

Antic director associat de l’Orquestra Simfònica d’Euskadi, és convidat habitual de les principals orquestres de la seva Espanya natal, com són l’Orquesta y Coro Nacionales de España, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Tenerife, l’Orquestra Filharmònica de Màlaga, la Real Filharmonía de Galicia, l’Orquestra Simfònica de Bilbao i l’Oviedo Filarmonía, entre d’altres.

Antic director adjunt de l’Orquestra Simfònica de la Ciutat de Birmingham al Regne Unit, Santonja també ha dirigit l’Orquestra Nacional de la BBC de Gal·les, l’Orquestra Simfònica d’Anvers, la Simfònica de Stavanger, la Royal Northern Sinfonia, la Phion Orkest, la Philharmonie Zuidnederland i la Filharmònica de Belgrad, entre moltes altres.

El juny del 2020 va ser seleccionat entre els quatre joves directors més prometedors per participar en les classes magistrals exclusives amb Iván Fisher i la Royal Concertgebouw Orchestra d’Amsterdam.

La temporada 2022-2023 va debutar amb l’Orquestra de la Fondazione Arena di Verona, l’Orquestra del Teatro Comunale de Bolonya i la NorrlandsOperan d’Umeå de Suècia.

Aquesta temporada 2023-2024, Jaume visita de nou les orquestres Royal Northern Sinfonia, la Simfònica de Milà, el Teatre Petruzzelli de Bari, el Teatre Líric de Cagliari i la Simfònica de Tenerife, entre d’altres. A més, també hi haurà debuts esperats amb l’Orquestra Haydn de Bolzano i Trento, l’Orquestra Simfònica de Navarra i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Jaume Santonja

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.