Ivó Oller

Trompeta

Propers esdeveniments
I2 i I3
27, 28 i 30 de maig, 2, 3, 4 i 6 de juny de 2025
A partir d'1 any
31 de maig, 1, 7 i 8 de juny de 2025

Ivó Oller va ser becat i llicenciat en Música Professional per la universitat Berklee College of Music (Boston, EUA), on es va formar en Composició, Síntesi Musical i Interpretació. Té el títol superior de Música, amb l’especialitat de Jazz, per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

La seva experiència com a trompetista inclou actuacions amb Omara Portuondo, la Barcelona Jazz Orquestra (en què acompanyant Phil Woods, Jon Faddis, Nicholas Payton, Benny Golson, Frank Wess, Jesse Davis, Terell Stafford i Ann Hampton, entre d’altres), la Big Band Jazz Maresme, la Barcelona Big Latin Band, la Big Band Jazz Terrassa, La Locomotora Negra, La Vella Dixieland —en diferents musicals com Molt soroll per no res al TNC, Grease, La bella i la bèstia, Chicago, Cabaret, La jaula de las locas—, l’Orquestra Plateria, Amics de les Arts, Miqui Puig, David Civera i la Gira Operación Triunfo.

Ha participat en diferents festivals del estats de Massachusetts, Washington, Nova York i Pensilvània (EUA); en el Made in BCN i el Dizzy’s Club (Nova York); en festivals nacionals de jazz, com els de Barcelona, Terrassa, Tarragona, Lleida, Sant Sebastià, Bilbao, Granollers, el Grec, i Ramatuelle i Marciac a França.

Ha enregistrat uns cinquanta CD, dels quals podem destacar el seu últim disc, Way (Quadrant Corner).

Actualment, treballa com a professor al Conservatori de Granollers i coordina el projecte de Big Bands a l’Escola de la Concepció de Barcelona.

Ivó Oller

Trompeta

Propers esdeveniments
I2 i I3
27, 28 i 30 de maig, 2, 3, 4 i 6 de juny de 2025
A partir d'1 any
31 de maig, 1, 7 i 8 de juny de 2025
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.