Inés Moraleda

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

La mezzosoprano Inés Moraleda i Barberá, nascuda a Barcelona el 1972, va estudiar flauta travessera i cant al Conservatori Superior Municipal de Barcelona i va cursar el màster d’Òpera a la Royal Scottish Academy of Music & Drama de Glasgow, becada per la Fundació La Caixa i The British Council.

Va debutar a Alemanya amb Charlotte de Werther, al Schloss Rheinsberg Sommer Festival amb la Filharmònica de Baden-Baden sota la direcció de Werner Stiefel. Es va incorporar a la companyia del Tiroler Landestheater d’Innsbruck (Àustria), sota la direcció artística de Brigitte Fassbaender i posteriorment va formar part de la companyia del també austríac Theater Graz. Va debutar amb el personatge de Carmen a Alemanya, al Schloss Weikersheim Sommer Festival, paper que ha interpretat també a Festival d’Edimburg, al Palau de la Música Catalana i en gira amb l’Orquesta Reino de Aragón.

Ha participat en nombroses produccions al Gran Teatre del Liceu, així com al Palau de la Música Catalana, a L’Auditori de Barcelona, al Teatro de la Maestranza de Sevilla i al Teatro Monumental de Madrid amb l’Orquestra de RTVE, entre d’altres. És també una intèrpret entusiasta de lied i d’oratori.

La seva col·laboració amb el mestre Salvador Brotons es remunta al 2007, amb l’estrena de l’obra El càntic dels càntics, de Lamote de Grignon, a L’Auditori de Barcelona. Recentment, ha interpretat l’obra de Salvador Brotons Retorn a Delfos, en un programa que incloïa també Il Tramonto, de Respighi, amb la Camerata Eduard Toldrà.

Paral·lelament, és locutora, actriu i directora de doblatge, amb una trajectòria llarga i fructífera. Destaca la seva interpretació el 1992 del personatge de Bella a la banda sonora original de La bella y la bèstia, la primera producció de Walt Disney doblada al castellà d’Espanya.

Inés Moraleda

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.