Ignacio Prego© Michal Novak

Ignacio Prego

Clave, Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.ignacioprego.com

Ignacio Prego està considerat per la premsa especialitzada com un dels clavecinistes més importants de la seva generació. Guanyador del 1r premi a la Westfield International Harpsichord Competition de 2012, ofereix regularment concerts als EUA, Canadà, Àsia, Llatinoamèrica i Europa en sales com l’Alice Tully Hall-Lincoln Center i la Frick Collection de Nova York, el Benaroya Hall de Seattle, el Centre Nacional d’Arts Interpretatives de Pequín, els Teatros del Canal o l’Auditori Nacional de Madrid i festivals com els de Berkeley, Boston, Sevilla (FeMAS), Vancouver, Utrecht, Aranjuez i altres.

Col·labora habitualment amb músics com Monica Huggett, Nic McGegan, Harry Bicket, Hiro Kurosaki o Maurice Steger i ha actuat com a solista amb The English Concert a Nova York, la Portland Baroque Orchestra a l’Oregon Bach Festival o, més recentment, com a part del festival Musika-Música, al Palau Euskalduna de Bilbao amb l’Orquestra Simfònica de Navarra, amb qui el 2022 va debutar com a director. També ha col·laborat amb músics del món del jazz i del flamenc, com Moisés P. Sánchez, amb qui va estrenar a duo A Night With John Dee al Teatro Conde Duque, o el bailaor i guanyador del Concurs Nacional d’Art Flamenc Marcos Flores.

Després del gran èxit del disc The Complete French Suites by JS Bach, Prego publica el 2016 The Goldberg Variations amb Glossa, i esdevé el primer clavecinista espanyol que enregistra en solitari per al prestigiós segell. El juny de 2022 veu la llum el seu quart àlbum dedicat a Johann Sebastian Bach, Partitas & English Suite, que presenta al llarg de la temporada 22/23 en concert al Festival Oude Muziek d’Utrecht, la National Gallery a Washington DC, MusicSources a San Francisco, València, Zamora, Burgos i altres espais. El 2014 i 2015 combina la seva carrera de concerts amb la docència com a professor de la Universitat de Yale als Estats Units. També ha estat professor del Conservatori Superior de Música de Madrid i se’l convida regularment a impartir classes magistrals a diverses universitats nord-americanes.

Esdeveniments de l’artista

Ignacio Prego

Clave, Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.ignacioprego.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.