Horacio Curti

Shakuhachi

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Horacio Curti coneix la flauta shakuhachi a la regió de l’Himàlaia índia i viatja al Japó a estudiar-la sota la guia de Kaoru Kakizakai dins del Kokusai Shakuhachi Kenshukan. És allà on rep el grau de mestre de shakuhachi l’any 2004.

Ha tocat i ensenyat a Àsia, diversos països d’Europa i Amèrica del Nord i del Sud, desenvolupant una activitat artística que inclou el treball dins de la música clàssica tradicional japonesa, així com la improvisació lliure i la música clàssica contemporània occidental.

Ha actuat com a solista amb orquestres com l’Orquesta Nacional de España i la Reial Orquestra Filharmònica de Lieja (Bèlgica), i col·labora habitualment amb dansa, poesia i teatre. Més enllà de les creacions efímeres, ha publicat dos àlbums en solitari (Ichi i Home is Now), el llibre-CD Contes Zen: Petites històries per despertar (al costat de Marta Millà) i ha editat el llibre: Eolssigu! Els Sons de Corea.

Doctor en Etnomusicologia, és professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i investigador col·laborador d’INET a la Universitat d’Aveiro des d’on investiga temes d’estètica sonora de la música japonesa i investigació artística.

Horacio Curti

Shakuhachi

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.