Hana Blažíková© Hana Blažíková

HANA BLAŽÍKOVÁ

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.hanablazikova.com

BIOGRAFIA

Va néixer a Praga i es va graduar el 2002 al Conservatori de Praga. Avui és una especialista en interpretació de música barroca, renaixentista i medieval, amb actuacions amb conjunts i orquestres de tot el món, com ara Collegium Vocale Gent, Bach Collegium Japan, Sette Voci, Amsterdam Baroque Orchestra, L’Arpeggiata, Gli Angeli Genève, La Fenice, Nederlandse Bachvereniging, Tafelmusik, Collegium 1704, Collegium Marianum, Musica Florea i L’Armonia Sonora, entre d’altres. Col·labora regularment amb l’excel·lent cornetto Bruce Dickey, amb qui va gravar el CD Breathtaking.

La seva atapeïda agenda l’ha portat a molts festivals importants, com el festival internacional d’Edimburg, el Salzburger Festspiele, el festival de música antiga d’Utrecht, el Resonanzen de Viena, el festival d’Arts de Hong Kong o el Bachfest de Leipzig.

Durant el 2017, va aparèixer a les principals sales de tota Europa i als Estats Units amb la trilogia de les òperes de Monteverdi sota la direcció de J. E. Gardiner. El 2010 i el 2013 va participar en una gira mundial amb La passió de sant Mateu dirigida per P. Herreweghe i el 2011 va debutar al Carnegie Hall amb el Bach Collegium Japan de M. Suzuki.

Apareix en més de trenta CDs i és membre del Tiburtina Ensemble, especialitzat en cant gregorià i polifonia medieval.

HANA BLAŽÍKOVÁ

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.hanablazikova.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.