Gregori Ferrer

Acordió

Propers esdeveniments
I2 i I3
27, 28 i 30 de maig, 2, 3, 4 i 6 de juny de 2025
A partir d'1 any
31 de maig, 1, 7 i 8 de juny de 2025

Nascut a Barcelona el 1981, es va formar als conservatoris de Terrassa i Barcelona, a l’Escola Superior de Música de Catalunya i al Mozarteum de Salzburg.

Ha ofert concerts com a instrumentista de clavicèmbal, piano i acordió en solitari i amb diverses formacions com l’OBC, Vespres d’Arnadí, el Quartet Brossa o l’Orquestra Simfònica del Vallès. Dins del món coral, ha col·laborat amb la Coral Sant Jordi, la Coral Cantiga, el Cor Lieder Càmera i el Cor Madrigal.

Més enllà del món de la música antiga i clàssica, ha col·laborat amb grups i artistes d’àmbits molt diversos, com ara Jaume Sisa, Maria del Mar Bonet, Alfonso Vilallonga, Els Amics de les Arts i Astrud.

També ha participat com a músic en diversos projectes teatrals al Teatre Nacional de Catalunya i al Teatre Lliure, entre els quals destaquen El somni d’una nit d’estiu, de William Shakespeare, l’òpera L’eclipsi, d’Alberto García Demestres, o Els Jocs Florals de Canprosa, de Santiago Rusiñol. També ha dut a terme la direcció musical de l’espectacle-concert Malalts del cel produït pel Grec i d’Un musical de pel·lícula, de la Fundació ”la Caixa”.

Actualment, compagina la seva activitat com a concertista i arranjador amb la de repertorista al Conservatori de Música de Barcelona i a l’ESMUC.

Gregori Ferrer

Acordió

Propers esdeveniments
I2 i I3
27, 28 i 30 de maig, 2, 3, 4 i 6 de juny de 2025
A partir d'1 any
31 de maig, 1, 7 i 8 de juny de 2025
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.