Giedrė Šlekytė© Thomas Ernst

GIEDRĖ ŠLEKYTĖ

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
giedreslekyte.com

BIOGRAFIA

És principal directora convidada de la Bruckner Orchester Linz i assistent del director musical de l’Òpera Nacional de Baviera.

Nascuda a Lituània i anhelada internacionalment com a directora convidada, ha treballat amb la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, la Bruckner Orchester Linz, l’Orquestra Estatal Saxona de Dresden, la Konzerthausorchester Berlin, la hr-Sinfonieorchester Frankfurt, les Orquestres Simfòniques RTV d’Eslovènia, Nacional de Lituània, MDR de Leipzig i de Göteborg, les Filharmòniques de Luxemburg i de Radio France i el Teatre Comunale de Bolonya, entre d’altres. Després de ser directora principal del Teatre Municipal de Klagenfurt entre 2016 i 2018, Šlekytė ha dirigit òperes a Leipzig, Zuric, Anvers, Frankfurt i el Festival de Salzburg.

Aquesta temporada els seus compromisos simfònics i les invitacions l’han dut a la Filharmònica de Munic, l’Orquestra de l’Òpera i el Museu de Frankfurt, la Staatskapelle Weimar, la Simfònica de Bochum, l’Orquestra Simfònica Nacional de Lituània, el Festival Tirolès d’Erl i, com a nova directora convidada principal, la Bruckner Orchester Linz.

Va rebre el premi del Concurs Internacional Nicolai Malko per a Joves Directors del 2015 a Copenhagen i el segon premi del Concurs International Solon Michaelides per a Directors del 2013 a Xipre. El març del 2015 va ser nominada per al premi Herbert von Karajan Young Conductors Award del Festival de Salzburg i al 2018 com a Revelació de l’any als premis International Opera Awards.

GIEDRĖ ŠLEKYTĖ

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
giedreslekyte.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.