Gener Salicrú© Sergi Mila

Gener Salicrú

Clarinet

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Nascut a Mataró, és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (2006) i és graduat en Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l’especialitat de clarinet amb el professor J. Fuster (2008). Ha cursat estudis de perfeccionament de clarinet a l’Acadèmia de les Arts de l’Espectacle de Praga (2009). Ha estudiat duduk amb els professors J. Karakhanyan i H. Sarikouyoumdjian, i cant clàssic en veu de tenor al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori de Bellaterra (2022) amb S. Parron.

És professor de clarinet a l’Escola Municipal de Música – Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers des del 2009, i col·laborador habitual de l’Orquestra de Cambra de Granollers des del 2016. També ha tocat amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (2010, 2011 i 2016), l’Orquestra Camera Musicae (2013) i l’Orquestra Beat Symphony (2021), entre d’altres orquestres.

És clarinetista a Camerata Rimbombarti, el Quartet Lîla, Gâh Ensemble, i en els espectacles musicals escolars i familiars Acaba’t la sopa –producció de la Fundació ”La Caixa”- (des de 2011), Big Bang Beethoven (des de 2017) i En Jan Titella (des de 2009) -ambdues produïdes pel Palau de la Música Catalana-. Des del 2011 és cantant de The Hanfris Quartet; i entre aquest conjunt vocal i les altres formacions, ha actuat arreu de Catalunya i l’Estat espanyol, a Andorra, Portugal, França, Noruega, Regne Unit, Irlanda, Suècia i els Estats Units.

Gener Salicrú

Clarinet

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.