Gemma Abrié

Baix, Contrabaix, Percussió, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Curiosa per definició i amb ganes de seguir creixent com a artista i persona, Gemma Abrié (Barcelona, 1984) va pujar per primer cop a un escenari quan tenia 16 anys i avui és una de les veus del jazz català amb més trajectòria i solidesa. Cantant de vocació, compositora i contrabaixista a estones, ja ha recorregut un llarg camí com a vocalista de nombroses formacions de jazz de Catalunya i França.

Tant com a cantant solista o com a corista, ha col·laborat amb una llarga llista de músics que abracen àmbits que van des del jazz fins al gospel, passant pel pop-rock, la música jamaicana o el soul; darrerament també s’apropa a sonoritats mediterrànies. Especialista en el rol de vocalista en una big band, la seva versatilitat li ha permès col·laborar en projectes com a cantant –contrabaixista (WoM, Abrié Cordero Duo, Cece Giannotti, Toni Xuclà i Clàudia Cabero) o com a vocalista de produccions musicals contemporànies amb poesia catalana (Els fruits saborosos o Nadal Big Band amb Vicens Martín Dream Big Band, Bestiari de Pere Quart amb ESMuC Jazz Project o Bestiari de Josep Carner amb The New Catalan Ensemble). També ha participat com a solista en obres musicals infantils (Cantània 2018 de L’Auditori de Barcelona, amb música de Lluís Vidal), performances de pintura i música amb Bianca Nguema, el projecte de fusió del jazz amb música antiga Jazzcantic, formant un duet amb el pianista Manel Camp i l’Ensemble Méridien, o en l’aventura sola amb contrabaix i veu anomenada SoloBasSing, arran de la qual ha format duet amb el guitarrista Josep Traver, a qui va conèixer en participar en el disc del saxofonista Martí Serra.

Graduada Superior en Cant Jazz i Música Moderna a l’ESMUC (2012) i cum laude en el projecte final Wondering, actualment compagina l’activitat artística als escenaris amb la docència.

Gemma Abrié

Baix, Contrabaix, Percussió, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.