Francisco Poyato© Francisco Poyato

Francisco Poyato

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.franciscopoyato.com

BIOGRAFIA

Ha ofert concerts amb cantants com Mitsuko Shirai, Ruth Ziesak, Núria Rial, Judit van Wanroij, Elena Copons, Xavier Sabata, entre altres. En l’àmbit pedagògic, de 1994 a 2001 va treballar com a pianista repertorista a la Universitat Mozarteum de Salzburg. Des del 2001 és professor de lied de l’ESMuC, l’únic màster de Lied de l’estat espanyol: el Màster de Lied ‘Victoria de los Ángeles’. Ha impartit classes magistrals a la Universitat Hans Eisler de Berlín i a la Universitat de Música de Karlsruhe, a on va treballar com a professor el 2014.

Francisco Poyato va cursar els estudis superiors de piano, direcció d’orquestra i composició a Barcelona i Badalona. Posteriorment es va traslladar a Salzburg i es va especialitzar en lied, amb Hartmut Höll i Mitsuko Shirai a la Universitat Mozarteum, treballant també el pianoforte i la interpretació històrica amb Anthony Spiri. Ha assistit a classes magistrals amb Dietrich Fischer-Dieskau, Edith Mathis, Thomas Hampson, Dimitri Bashkirov o Menahem Pressler, entre d’altres.

És el pianista i director artístic del Kallias Ensemble. Ha enregistrat per Catalunya Ràdio, Ràdio 2, WDR alemanya i Ràdio Zagreb, Columna Música i Berlin Classics.

Francisco Poyato

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.franciscopoyato.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.