Francisco López

Flauta

Propers esdeveniments
MATTHIAS PINTSCHER I FRANCISCO LÓPEZ
31 de gener i 2 de febrer de 2025
Web de l’artista
www.francisco-lopez.es

Francisco López és flauta solista de l’OBC des de l’any 2018. Anteriorment, va ser flauta principal de la Filharmònica d’Oslo i flauta principal de l’Orquestra de l’Òpera de Göteborg.

Entre els seus mèrits més distingits destaquen els quatre premis que va rebre a Múnic en el concurs ARD-Musikwettbewerb el 2015, inclosos el segon premi, el premi del públic i la millor interpretació de l’obra encarregada per al concurs.

Francisco López ha exercit la seva carrera principalment a Suècia, Noruega i Dinamarca, on va residir durant més de deu anys, i ha col·laborat amb les principals orquestres nòrdiques, com la Simfònica de Göteborg, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca i l’Orquestra Nacional Danesa.

A més la seva activitat com a músic d’orquestra, desenvolupa una gran activitat com a docent impartint classes magistrals en gran part dels conservatoris superiors d’Espanya, Suècia i Noruega.

A més, té una faceta com a compositor, amb estrenes d’obres per a flauta amb gran èxit, com Mångata. Reflejos de la luna en el Jerte, Mononoke-hime i El Bailaero de las gitanas.

Francisco López

Flauta

Propers esdeveniments
MATTHIAS PINTSCHER I FRANCISCO LÓPEZ
31 de gener i 2 de febrer de 2025
Web de l’artista
www.francisco-lopez.es
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.