Francesco Piemontesi

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Francesco Piemontesi és conegut per les seves interpretacions de Mozart i del repertori romàntic. Destaquen els seus compromisos recents amb l’Orquestra Simfònica Alemanya de Berlín, l’Orquestra Simfònica de la WDR de Colònia, l’Orquestra Simfònica de Viena, l’Orquestra Simfònica Nacional Danesa i les orquestres simfòniques de Chicago, Pittsburgh i Dallas. Així mateix, va tornar a actuar amb l’Orquestra de l’Acadèmia Nacional de Santa Cecília (Roma) i l’Orquestra Simfònica de la RAI (Torí) amb Constantinos Carydis. Va realitzar també una gira amb l’Orquestra del Festival de Budapest i Iván Fischer, així com amb l’Orquestra de Cambra d’Europa (Londres).

Piemontesi toca regularment amb les orquestres més importants del món, entre les quals destaquen l’Orquestra Simfònica de Boston, l’Orquestra de Cleveland, la Filharmònica d’Israel, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Bàvara, l’Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig, l’Orquestra Filharmònica de Londres, l’Orquestra Filharmònica Txeca, les Orquestres Simfòniques de Ràdio Sueca i Finlandesa, la Filharmònica de Sant Petersburg, l’Orquestra de París, l’Orquestra Simfònica de Montreal o l’Orquestra Tonhalle de Zuric. També és un convidat habitual en reconeguts festivals, com els de Salzburg, Lucerna, Schleswig-Holstein Musik, així com en els BBC Proms.

Ha actuat amb directors com Vladimir Ashkenazy, Charles Dutoit, Iván Fischer, Daniel Harding, Manfred Honeck, Marek Janowski, Paavo Järvi, Ton Koopman, Zubin Mehta, Roger Norrington, Gianandrea Noseda, Yuri Temirkanov, Joana Mallwitz, Herbert Blomstedt, Mirga Gražinytė-Tyla, Karina Canellakis i Thomas Søndergård.

En música de cambra, Piemontesi ha treballat amb Leif Ove Andsnes, Renaud i Gautier Capuçon, Leonidas Kavakos, Stephen Kovacevich, Heinrich Schiff, Christian Tetzlaff, Jörg Widmann, Tabea Zimmermann, Janine Jansen, Augustin Hadelich i el Quartet Emerson.

Nascut a Locarno (Suïssa), va estudiar amb Arie Vardi i amb Alfred Brendel.

Francesco Piemontesi

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.