Francesc Prat

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Director d’orquestra i compositor format a l’Escolania de Montserrat, Conservatori de Barcelona i diplomat a la Musik-Akademie der Stadt Basel (Composició) i a la Zürcher Hochschule der Künste (Direcció d’orquestra).

Treballa regularment amb la Sinfonieorchester Basel, la RTV Slovenia Symphony Orchestra, el conjunt BCN216, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i amb el conjunt Ö! Ensemble für Neue Musik de la qual n’és el principal director associat. Actualment, és director artístic de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i de la GIO Symphonia.

També ha treballat entre d’altres amb l’Essener Philharmoniker, Collegium Vocale Gent, Nederlands Kammerorkest, Real Filharmonia de Galicia i l’Orquesta Sinfónica de Madrid; i ha participat en festivals o events culturals tan diversos com el Festival de Lucerna, la Berlinale, la fira d’Art contemporani ARTBasel, Tuns Contemporans o el Sónar de Barcelona. En la temporada 20-21 ha debutat al Theater Basel dirigint “La flauta màgica”.

Ha estat assistent de la direcció musical del mestre Ivor Bolton al Teatro Real de Madrid (2014-2019) i del mestre Josep Pons al Gran Teatre del Liceu (2013-2016).

Com a compositor les seves obres han estat estrenades a Suïssa, Alemanya, Itàlia i Polònia. Destaca l’estrena de la seva primera òpera a Basilea l’any 2012. Darrerament, ha estrenat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el monodrama “Cállate”.

Francesc Prat

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.