Frames Percussion© Frames Percussion

Frames Percussion

Ensemble, Percussió

Propers esdeveniments
Frames Percussion + GIO Symphonia
30 de maig de 2024 · 19h
Web de l’artista
www.framespercussion.com

FRAMES Percussion, ensemble dedicat al repertori de nova creació, representa el talent i el compromís amb la música del seu temps. Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció de presentar les propostes més singulars i innovadores, que inclouen les obres més exigents del repertori actual, amb una màxima preparació i un màxim respecte als nous llenguatges compositius.

L’impacte de la seva presentació l’any 2014, ha portat el grup a convertir-se ràpidament en un dels principals referents de la interpretació de noves músiques al nostre país. Vinculat en els seus inicis a Joventuts Musicals de Catalunya i a l’ESMUC, el grup manté una estreta relació amb L’Auditori de Barcelona. A més, ha impulsat la creació del Cicle OUT·SIDE, ha participat en el Festival Mixtur, Fundación Juan March, MUTEK Barcelona, VANG de Madrid, Festival Riverrun d’Albi, Festival GREC i CNDM, entre d’altres.

En el camp de les arts escèniques, FRAMES Percussion és responsable del disseny i la interpretació de la música de l’espectacle 5.100 (m/s) (2021) de Joan Català i de Desert (2022) d’Albert Quesada. A més, també ha creat l’espectacle pedagògic Out of the [CAGE] (2020), un encàrrec del Servei Educatiu de L’Auditori.

El repertori de FRAMES inclou obres icòniques del repertori per a ensemble de percussió i estrenes de compositors com Luis Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Alberto Bernal, Meriel Price, Yukiko Watanabe, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen, Montserrat Lladó, Manuel Rodríguez-Valenzuela o Pablo Carrascosa.

Des del 2020, FRAMES Percussion rep el suport de l’ICEC, l’any 2021 rep també el suport de l’INAEM i el 2022 ha rebut el suport de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens. 

L’any 2022 publica el seu primer treball discogràfic, l’enregistrament de The so-called laws of nature de David Lang amb el segell Neu Records.

amb el suport de

en col·laboració amb

Play de l’artista

Esdeveniments de l’artista

Frames Percussion

Ensemble, Percussió

Propers esdeveniments
Frames Percussion + GIO Symphonia
30 de maig de 2024 · 19h
Web de l’artista
www.framespercussion.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.