FRAMES Percussion, ensemble dedicat al repertori de nova creació, representa el talent i el compromís amb la música del seu temps. Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció de presentar les propostes més singulars i innovadores, que inclouen les obres més exigents del repertori actual, amb una màxima preparació i un màxim respecte als nous llenguatges compositius.
L’impacte de la seva presentació l’any 2014, ha portat el grup a convertir-se ràpidament en un dels principals referents de la interpretació de noves músiques al nostre país. Vinculat en els seus inicis a Joventuts Musicals de Catalunya i a l’ESMUC, el grup manté una estreta relació amb L’Auditori de Barcelona. A més, ha impulsat la creació del Cicle OUT·SIDE, ha participat en el Festival Mixtur, Fundación Juan March, MUTEK Barcelona, VANG de Madrid, Festival Riverrun d’Albi, Festival GREC i CNDM, entre d’altres.
En el camp de les arts escèniques, FRAMES Percussion és responsable del disseny i la interpretació de la música de l’espectacle 5.100 (m/s) (2021) de Joan Català i de Desert (2022) d’Albert Quesada. A més, també ha creat l’espectacle pedagògic Out of the [CAGE] (2020), un encàrrec del Servei Educatiu de L’Auditori.
El repertori de FRAMES inclou obres icòniques del repertori per a ensemble de percussió i estrenes de compositors com Luis Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Alberto Bernal, Meriel Price, Yukiko Watanabe, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen, Montserrat Lladó, Manuel Rodríguez-Valenzuela o Pablo Carrascosa.
Des del 2020, FRAMES Percussion rep el suport de l’ICEC, l’any 2021 rep també el suport de l’INAEM i el 2022 ha rebut el suport de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens.
L’any 2022 publica el seu primer treball discogràfic, l’enregistrament de The so-called laws of nature de David Lang amb el segell Neu Records.
amb el suport de


en col·laboració amb
