Forma Antiqva

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.formaantiqva.com

Centrat en els germans Aarón, Daniel i Pablo Zapico, Forma Antiqva és un conjunt de música barroca que reuneix els intèrprets més brillants de la seva generació, considerat per la crítica com un dels més importants de la Música Clàssica a Espanya. En els seus més de 20 anys d’existència han arribat als festivals, sales i cicles més prestigiosos del país: Teatro Real, Auditorio Nacional de Música, L’Auditori i Palau de la Música Catalana de Barcelona, Palau de la Música de València, Temporades d’Òpera d’Oviedo i Teatro Arriaga Bilbao, Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, entre altres.

La seva intensa agenda també els ha portat a grans festivals i sales internacionals com la Frick Collection de Nova York, el York Early Music Festival del Regne Unit, el Canberra International Chamber Music Festival a Austràlia o l’Auditorium Giovanni Agnelli del Lingotto Musica a Torí (Itàlia).

La seva gravació de Les Quatre Estacions de Vivaldi va ser qualificada per la crítica espanyola i europea de referència i totes les seves gravacions han recollit l’aplaudiment unànime del públic i els mitjans. Crudo Amor va rebre el Premi GEMA 2016 a la Millor Producció Discogràfica, Concerto Zapico Vol.2 el Premi MIN 2018 al Millor Àlbum de Música Clàssica i el seu últim disc La Caramba ja compta amb el Melòmano d’Or, entre altres reconeixements.

Forma Antiqva va rebre el Premi GEMA 2016 a Millor Grup Espanyol en la categoria de Barroc i Classicisme, la Medalla d’Or del Fòrum Europeu Cum Laude el 2019 i les Beques Leonardo a Investigadors i Creadors Culturals per a la recuperació i gravació de la integral de Simfonies de Vicente Baset el 2020 i La Caramba el 2021.

Forma Antiqva

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.formaantiqva.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.