Flore Van Meerssche

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.florevanmeerssche.com

L’estiu del 2022 ha estat molt especial per a la soprano Flore Van Meerssche pel seu debut al Festival de Salzburg com a Sacerdotessa a Aida de Verdi sota la batuta d’Alain Altinoglu. A més, va participar en el projecte Young Singers.

El 2021, la cantant belga va debutar a l’òpera al Festival de Música Antiga d’Innsbruck amb Boris Goudenow, de Mattheson, i també va assumir el paper principal a Talestri, de Walpurgis, a l’Òpera de Cambra de Munic. Altres papers escènics inclouen Pamina, Cleopatra i Minerva.

Flore és una apassionada intèrpret de lied. El desembre de 2021 va guanyar el Prix de Mélodie amb el seu company de piano Gyeongtaek Lee al Concurs Internacional Nadia i Lili Boulanger de París. El 2022 també van guanyar una beca del Festival Internacional LIEDBasel, així com del Festival de Lieder de Leeds.

També és una concertista molt sol·licitada. El 2022 va fer la seva primera aparició a la Isarphilharmonie de Múnic amb La Creació de Haydn amb l’Orquestra Filharmònica de Munic. Gràcies a la seva intensa activitat concertística, Flore posseeix un ampli repertori, treballant amb directors com Philippe Herreweghe, Philippe Pierlot, Alessandro di Marchi, Andrea Marchiol i reconeguts conjunts com Collegium Vocale Gent, Ricercar consort, Cor i Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, Orquestra Theresia, Capella Sollertia i orquestra de l’Òpera de Cambra de Múnic.

Es va graduar cum laude en Konzertgesang (cant de concert) (2018) i en Liedgestaltung (interpretació de lied) (2021) a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Munic amb Fenna Kügel-Seifried i Andreas Schmidt. Va assistir a classes magistrals de Malcolm Martineau, Helmut Deutsch, Ian Bostridge, Dorothea Röschmann, Daniel Behle, Oliver Schnyder, Amanda Roocroft, Jan Philip Schulze i Dietrich Henschel. És becària de la Deutscher Bühnenverein (organització que agrupa 430 teatres d’Alemanya), la Richard-Wagner Verband München (Associació Richard Wagner), així com de la Yehudi Menuhin – Live Music Now (associació benèfica que brinda música en viu de qualitat a persones en situació de vulnerabilitat).

Flore Van Meerssche

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.florevanmeerssche.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.