Eva Martínez© Eva Martínez

Eva Martínez

Direcció musical

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona, és titulada superior de flauta de bec pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Més tard estudia direcció coral a l’Escola Internacional de Direcció de Namur (Bèlgica) amb Pierre Cao. També assisteix a diversos cursos de direcció coral amb Josep Prats, Manel Cabero, Johan Duijck , Laszlo Heltay i Eric Ericson, entre d’altres.

És professora dels estudis del Grau d’Educació a la FPCCE Blanquerna, i ha estat professora de Pedagogia musical al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha format part de l’equip docent dels cursos de direcció coral de la FCEC i ha impartit cursos de
direcció coral i de pedagogia arreu del país. Ha estat directora de diferents formacions corals i instrumentals com ara la coral Regina de Manlleu; de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia i de la Jove Orquestra Simfònica Aleví de l’Anoia.

En la seva tasca com a directora ha estat convidada a les Trobades de corals de Casals Catalans del Con Sud d’Amèrica i en diverses edicions dels Festivals Internacionals de Cors organitzats per Corearte. Actualment dirigeix el Cor Canta, el Cor Blanquerna de la URL, la coral infantil El Virolet dels Lluïsos de Gràcia i és directora assistent de la Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia.

Eva Martínez

Direcció musical

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.