Eudald Buch© Eudald Buch

Eudald Buch

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
eudaldbuch.com

BIOGRAFIA

Pianista nascut el 1997, s’ha format a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori de Vic, així com a la Chetham’s School of Music de Manchester. També ha estudiat amb Vladislav Bronevetski a l’ESMUC i amb Elisso Virsaladze al Conservatori Txaikovski de Moscou, i ha rebut consells de Pascal Devoyon, Jacques Rouvier i especialment de Christian Blackshaw. Actualment amplia els seus estudis amb la Professora Virsaladze a Fiesole (Florència).

Ha tocat als festivals de Buxton i Hellens del Regne Unit, The International Holland Music Sessions de Bergen (Països Baixos), Weltklassik d’Alemanya i la Schubertíada de Vilabertran, i en sales com l’Auditori de Girona, l’Auditori l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida i l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell.

Aquesta temporada debutarà al Palau de la Música Catalana, a L’Auditori de Barcelona i a l’Auditorio Nacional de Madrid. Com a solista ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC. Ha actuat en directe a la Radio 3 de la BBC i els seus concerts han sigut emesos per Catalunya Música. Ha estat becat per la Fundació Victoria de los Ángeles i ha obtingut el primer premi El Primer Palau 2021.

Eudald Buch

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
eudaldbuch.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.