Ensemble Dedalus

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Fundat l’any 1996 per Didier Aschour, Dedalus és un grup de música contemporània amb seu a Tolosa de Llenguadoc i associat al GMEA – Centre National de Création Musicale d’Albi-Tarn.

És especialista en partitures d’instrumentació lliure de música experimental contemporània, i en desenvolupa els arranjaments, les orquestracions i les interpretacions conjuntament.

El seu repertori inclou obres clàssiques del minimalisme de compositors com Christian Wolff, Phill Niblock, Frederic Rzewski, Tom Johnson, Moondog o Philip Glass, música dels compositors del moviment Wandelweiser, com Michael Pisaro, Antoine Beuger o Jürg Frey, peces de compositors independents com Pascale Criton, Peter Ablinger, Jo Kondo o Luc Ferrari, així com encàrrecs d’una nova generació de compositors com Catherine Lamb, Jean-Luc Guionnet i Sébastien Roux.

L’Ensemble Dedalus actua a Europa i als Estats Units en sales com Instants Chavirés, Roulette (Nova York), Café Oto (Londres), Sonorités (Montpeller), Musique Action (Vandoeuvre-lès-Nancy), Angelica (Bolonya), Elektricity (Reims), Sacrum Profanum (Cracòvia), Philharmonie de Paris o Huddersfield Contemporary Music Festival.

Els seus enregistraments es publiquen amb els segells New World Record (Estats Units) i Potlatch (França), i compta amb el suport de DRAC Occitanie, Conseil Régional Occitanie, SACEM i SPEDIDAM, a més del suport de l’Institut Français, el Diaphonique Fund, FACE, Impuls Neue Musik i Occitanie en Scène.

Ensemble Dedalus

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.