Emmanuelle de Negri© Clemence Demesme

Emmanuelle de Negri

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

De del principi, la carrera d’Emmanuelle de Negri ha demostrat una notable amplitud de repertori i una gran gamma emocional. Després d’una bona arrencada fent el paper de Yniold a Pelléas et Mélisande de Debussy a Edimburg i Glasgow, i com a Bernardo a l’oratori Sant Agnese de Pasquini al Festival d’Innsbruck, va establir una relació continuada amb William Christie i Les Arts Florissants, amb qui ha interpretat obres de Purcell, Händel, Monteverdi, i nombrosos papers en òperes barroques franceses, entre d’altres.

Ha actuat de manera regular amb altres conjunts francesos destacats com Pulcinella, Les Folies Françoises, Les Enfants d’Apollo, Pygmalion dirigit per Raphaël Pichon, Le Poème Harmonique liderat per Vincent Dumestre, Le Banquet Céleste, Les Paladins i Les Accents.

Va debutar a l’Òpera Nacional de París el 2017, any en què també va interpretar Almirena en la gira d’una nova producció de Rinaldo de Händel. Recentment ha cantat el paper de Bircenna al Caio Fabricio de Hasse amb l’Orkiestra Historyczna dirigida per Martyna Pastuszka a Gliwice (Polònia), així com al Theater an der Wien (Viena).

Aquesta temporada, Emmanuelle tornarà a cantar el paper d’Almirena de Rinaldo a l’Òpera de Rennes juntament amb Damien Guillon i Le Banquet Céleste. Amb William Christie i Les Arts Florsissants, cantarà un nou capítol d’Airs Serieux et à Boire (París, Épernay, Londres i Metz), una nova producció que celebra l’obra de Molière (Àsia i Versalles), i un reestrena de Titon et l’Aurore (Versalles). També farà una gira d’Israel in Egypt de Händel al costat de René Jacobs i el Freiburger Barockorchester (París, Friburg i Berlín).

La seva discografia inclou Maddalena ai piedi di Cristo de Caldara, (amb Le Banquet Céleste i Damien Guillon), Dardanus i Castor et Pollux de Rameau, un DVD d’Atys de Lully, el recital Bien que l’Amour (amb William Christie), i l’Orfeo ed Euridice de Gluck sota la batuta de Laurence Equilbey.

Emmanuelle de Negri

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.