Emmanuel Pahud© Josef Fischnaller

Emmanuel Pahud

Flauta

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.emmanuelpahud.net

BIOGRAFIA

El flautista franco-suís Emmanuel Pahud va començar a estudiar música als sis anys. Es va graduar el 1990 amb el 1r premi del Conservatori de París, i va continuar estudiant amb A. Nicolet. Va guanyar el 1r premi en els concursos de Duino, Kobe i Ginebra, i als 22 anys es va unir a la Filharmònica de Berlín com a flauta principal sota la direcció de C. Abbado, un lloc que encara ocupa a dia d’avui. A més, gaudeix d’una extensa carrera internacional com a solista i músic de cambra.

Pahud actua regularment en cicles de concerts, festivals i orquestres de tot el món. Ha col·laborat com a solista amb directors de renom com Abbado, Antonini, Barenboim, Boulez, Fischer, Gergiev, Gardiner, Harding, Järvi, Maazel, Nézet-Séguin, Orozco-Estrada, Perlman, Pinnock, Rattle, Rostropovich i Zinman.

Amant de la música de cambra, sovint ofereix recitals amb els pianistes E. li Sage, A. Bax, I. Bronfman, H. Grimaud i S. Kovacevich, a més d’interpretar jazz amb J. Terrasson i actuar i gravar amb el quintet Les Vents Français. Compromès amb la divulgació del repertori de flauta, cada any encarrega nous treballs a compositors com E. Carter, M-A. Dalbavie, T. Escaich, T. Hosokawa, M. Jarrell, P. Manoury, M. Pintscher, C. Rivet, I. Montalbetti i L. Francesconi.

Pahud ha gravat 40 àlbums exclusivament amb el segell EMI / Warner Classics, tots ells amb crítiques unànimes i nombrosos premis. Va ser nomenat Chevalier dans l’Ordre des Arts et des Lettres per la seva contribució a la música, i és HonRAM (membre d’honor) de la Reial Acadèmia de Música de Londres.

Esdeveniments de l’artista

Emmanuel Pahud

Flauta

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.emmanuelpahud.net
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.