Edurne Arizu© Iñaki Aldatz

Edurne Arizu

Acordió

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.edurne-arizu.com/music

BIOGRAFIA

Graduada al Conservatori Superior de Música Pablo Sarasate (Pamplona), en l’especialitat d’acordió, és també llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estudiar cant modern al Taller de Músics de Barcelona i teatre musical a l’Escola Memory.

Com a intèrpret, ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i, com a solista, amb l’Orquestra de Guitarres del Liceu; ha estrenat diverses obres de compositors contemporanis, entre les quals hi ha Dona a contrallum, de Fèlix Pastor, a la Fundació Mies van der Rohe.

Com a compositora, ha escrit música per al muntatge de dansa contemporània Musicolèpsia (produït pel TNC), l’espectacle de circ F.I.R.A., de Jordi Aspa, a l’Ateneu 9barris, i l’última proposta de la companyia de teatre físic La Caja Los escultores del aire, que fa gira per Costa Rica i Nova York. Ha treballat amb diverses companyies de teatre, dansa i circ (Pasadas las 4, Tomaz Pandur, L’Anònima Imperial, Trílope…) ien produccions del Teatro Gayarre (Navarra), del TNC (Barcelona), del Teatro Español (Madrid), del Festival de Mérida i del Festival de Cine de Panamà.

Actualment, desenvolupa el seu projecte artistal Fricciones i fa una gira per Espanya amb l’espectacle Bitàcola: un quadern musical, de la fundació CaixaForum. Ha viatjat actuant per tot el món: Perú, Panamà, Colòmbia, Brasil, França, Alemanya, Itàlia, Albània, etc. És professora d’acordió a l’escola de música Luthier i al Taller de Músics de Barcelona, i té una variada discografia com a cantant, compositora i acordionista.

Edurne Arizu

Acordió

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.edurne-arizu.com/music
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.