Eduardo Mercuri© Mya Dao

Eduardo Mercuri


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
eduardomercurimusic.com

BIOGRAFIA

Va néixer a Curitiba (Brasil). Després de llicenciar-se en Pedagogia Musical (FAP, Brasil), va ser becat per anar al Berklee College of Music, on obtingué el diploma Performance (Summa Cum Laude, 2014) i el màster en Music Contemporary Performance (Summa Cum Laude) pel prestigiós Berklee Global Jazz Institute (2016).

Va començar la seva carrera professional als 17 anys. El 2010, va treure el seu primer àlbum en solitari O Timbre da mão, en què presentava 10 temes de la seva autoria. L’any següent va publicar Jazz Cigano Quinteto, un àlbum dedicat a l’estil manouche, que barreja clàssics d’aquest repertori amb choros brasilers i composicions pròpies. Al llarg de la seva carrera ha compartit escenari amb noms tan importants com Alejandro Sanz, Paquito D’Rivera, Joyce Moreno, Gabrielle Mirabassi, Luís Enrique, Susana Baca, Alcione i Dave Douglas. Ha tocat en alguns dels festivals i sales de concert més prestigiosos: Blue Note NYC, Carnegie Hall, Panama Jazz Festival, Latin Grammys Music Awards, Beantown Jazz Festival, The Howard Theatre, Oficina de Música de Curitiba (BR) o Teatre Guaíra (BR), entre d’altres.

El 2018, va sortir el seu tercer àlbum en solitari, Prelude to a Kiss, i es va traslladar a Nova York, on cada vegada és més sol·licitat per realitzar-hi enregistraments i presentacions.

Eduardo Mercuri


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
eduardomercurimusic.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.