Denis Kozhukhin

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
deniskozhukhin.com

Guanyador del Primer Premi del Concurs Reina Elisabeth de Brussel·les el 2010 amb 23 anys, és considerat un dels millors pianistes de la seva generació.

Kozhukhin col·labora freqüentment amb moltes de les principals orquestres internacionals, com les Simfòniques de Londres, Chicago i San Francisco, les Filharmòniques d’Israel, Rotterdam i Londres, així com la Royal Concertgebouw Orchestra, Staatskapelle Berlin, l’Orquestra de Philadelphia o la Philharmonia Orch. També participa habitualment en festivals com el Verbier, Gstaadt, Grafenegg, Dresden, Tivoli, Jerusalem Chamber Music Festival, Intonations, Tsinandali i els Proms de la BBC.

La temporada 22/23 va incloure col·laboracions amb l’Orquestra Nacional de Dinamarca, la NDR Radiophilharmonie, la Sinfònica de la Ràdio de Viena, la BBC Scottish Symphony, l’Orquestra Gulbenkian, la Sinfònica Nacional de Bèlgica, la Sinfònica de Indianapolis i la Filharmònica d’Istanbul, entre d’altres. A Espanya, destaca la seva aparició amb l’Orquestra de l’Acadèmia Fundació Barenboim-Said, el seu debut amb la Sinfònica de Navarra i la gira amb la HR-Sinfonieorchester interpretant el concert de Ravel en Sol Major, sota la direcció d’A. Altintoglu. També va actuar en els Festivals de Tsinandali i Schloss-Elmau i va oferir recitals al Carnegie Hall, Cadogan Hall, De Singel, Megaron, Societat Filharmònica d’Alacant i al Festival de Piano de Lille.

El seu enregistrament més recent, les Variacions simfòniques de César Franck amb la Filharmònica de Luxemburg dirigida per Gustavo Gimeno, va ser editat per Pentatone el 2020 i va obtenir els elogis de la crítica. El seu últim disc en solitari, que inclou les Cançons sense paraules de Mendelssohn i les Peces líriques de Grieg, va ser escollit Disc del mes per Gramophone i va obtenir una nominació als Opus Klassik Awards en les categories de Disc solista i Instrumentalista de l’any.

Kozhukhin col·Labora camerísticament amb artistes com Janine Jansen, Jörg Widmann, Julian Rachlin, Vadim Repin, Leonidas Kavakos, Michael Barenboim, Vilde Frang, Renaud i Gautier Capuçon, Elena Bashkirova, Radovan Vlatkovic, Emmanuel Pahud, Alisa Weilerstein, Nicolas Alstaedt, Julian Steckel, Pablo Ferrández i Alexandra Conunova, entre altres.

Denis Kozhukhin va estudiar a l’Escola de Música Reina Sofia de Madrid, amb Dmitri Bashkirov i Claudio Martinez-Mehner, i posteriorment va completar la seva formació a l’Acadèmia de Piano del Llac Como amb Fou Ts’ong, Stanislav Yudenitch, Peter Frankl, Boris Berman, Charles Rosen i Andreas Staier i, amb Kirill Gerstein, a Stuttgart.

Durant els darrers anys, el seu mentor ha estat el mestre Daniel Barenboim.

Denis Kozhukhin

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
deniskozhukhin.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.