Daniel Tarrida

Orgue

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona, es va iniciar en el piano amb A. Giménez Attenelle com a professor titular i més tard va continuar els seus estudis amb C. Valero i A. Besses. Va ser guardonat entre d’altres amb el primer premi en el XXVII Concurs de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals.

S’ha endinsat en el món del Lied amb F. Poyato, A. Mateu, T. Ruf i M. Shirai, i recentment, ha format duo amb C. Tinney. És fundador del projecte BZM i director del Festival BACHCELONA (des del 2013) i del Festival EDINBACH (2017) a Edinburgh. Amb aquests projectes ha pogut col·laborar amb intèrprets tan reconeguts com T. Koopman, K. Mertens, S. Macleod, S. Sato, P. Thuriot, J. de la Rubia, C. Pouvreau o S. Küchler-Blessing.

Finalment, també ha treballat en propostes escèniques lligades a la música clàssica com els espectacles Somiant el carnaval dels animals i La casa flotant, produccions del Gran Teatre del Liceu, i El castillo rojo, estrenat al 58è Festival Internacional de Música i Dansa de Granada. En aquesta última proposta va ser alhora el responsable musical dels arranjaments, pel qual va ser candidat al Premio Max 2011 a la Mejor Composición Musical para Espectáculo Escénico.

Daniel Tarrida

Orgue

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.