CrossingLines

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

D’una plantilla instrumental particular i un plantejament artístic exhaustiu, CrossingLines s’ha establert com un dels principals exponents de la música de nova creació a Espanya. Encarrega, estrena, promociona i grava obres de tota una nova generació de creadors de l’escena nacional i internacional.

Amb seu a Barcelona, ​​el grup ha participat en alguns dels principals festivals nacionals i internacionals de música contemporània, a més de ser col·laborador habitual del cicle Sampler Sèries de L’Auditori. Compromesos amb la divulgació de la nova música, CrossingLines realitza també propostes didàctiques per aproximar la seva proposta musical a tot tipus de públic. Amb més de quaranta estrenes absolutes, ha treballat amb els segells Neu Records i Col Legno.

L’ensemble ha rebut el suport i el reconeixement institucional de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i va ser el primer grup de música contemporània que ha rebut les ajudes a la línia de subvencions per a activitats de les orquestres prioritàries, el suport més important que les institucions catalanes atorguen a una formació musical. A més, ha rebut el suport de l’Instituto de la Juventud (INJUVE) i de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens. CrossingLines ha estat grup resident de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i actualment de la Fundació Phonos, a Barcelona.

CrossingLines

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.