Cristina Martí© Cristina Martí

Cristina Martí

Direccció escènica

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

És titulada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1998, i en Estudis Superiors de Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona el 2010.

Com a ballarina i intèrpret ha treballat amb companyies com Cia. Roberto G. Alonso, Búbulus dansa, Cia. La Favorita, La Taimada, Cia. Lantana i Cienfuegos Danza. Com a coreògrafa i assessora de moviment ha col·laborat amb directors de teatre com Xavier Albertí, Roger Julià, Sílvia Ferrando, Xavi Morató o Xavi Casan. Espectacles teatrals i musicals que s’han estrenat en el Festival Temporada Alta, Festival Internacional de Sitges, Teatre Lliure, Teatre Poliorama, Teatre Akademia, Teatre La Seca Espai Brossa, El Maldà, etc. Com a docent i pedagoga ha treballat en espais de formació com l’Aula de Dansa de la Universitat Autònoma de Barcelona, ÀREA espai de dansa i creació i també La Caldera centre de dansa i arts escèniques de Barcelona. Actualment participa en el projecte SUDANSA, amb Encontres a l’Escola, on realitza tallers de creació coreogràfica a escoles públiques de Catalunya, que després es presenten al Mercat de les Flors.

Des del 2012 ofereix tallers de dansa, moviment i joc, adreçats a famílies amb nens amb el seu projecte artistal MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA. És també fundadora de CreaMoviment, una plataforma que engega projectes, crea xarxa i comparteix experiències i coneixements des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos de petits i grans. D’aquest espai neixen els espectacles familiars participatius Un món de cartró (2017) i Un SAT! de cartró (2019).

Cristina Martí

Direccció escènica

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.