Cristina Cordero

Viola

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.cristina-cordero.com

La jove violista Cristina Cordero s’està consolidant com una intèrpret versàtil i és sol·licitada com a solista i com a música de cambra.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos internacionals com El Primer Palau 2020 (1r Premi i Premi Joventuts Musicals d’Espanya), el Concurs Internacional de Música de Cambra Gerhard Vogt 2019 (1r premi), el VI Concurs de Viola Ciutat de Vigo (1r premi), I Concurs de l’Associació Espanyola de Viola (1r premi) i II Concurs Internacional de Corda OFMAN (2n premi).

Apassionada de la música de cambra, Cristina ha participat en prestigiosos festivals com Verbier Festival, Schloss Elmau Festival, La Rioja Festival i Krzyzowa-Music; sent a més convidada amb regularitat per col·laborar amb ensembles i grups de cambra per tot Europa. Ha actuat com a solista juntament amb orquestres com l’Orquesta Filarmónica de Castilla la Mancha, l’Orquesta de Cámara Andrés Segovia, l’Orquesta Sinfónica de Cuenca i l’Orquesta Sinfónica Freixenet, i en algunes de les sales més importants d’Espanya com el Teatro Real, el Palau de la Música Catalana, l’Auditorio Príncipe Felipe d’Oviedo i l’Auditorio Nacional de Madrid.

Nascuda a Madrid el 1998, va iniciar els seus estudis de viola a una edat molt primerenca amb el professor Alan Kovacs. Després d’obtenir el Premi Nacional d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música, va continuar formant-se amb la professora Diemut Poppen a l’Escuela Superior de Música Reina Sofía de Madrid. Posteriorment, va obtenir el seu títol de Bachelor in Performing Arts amb les màximes qualificacions a la Hochschule für Musik und Theater de Munic sota la tutela del professor Hariolf Schlichtig. Des del 2020, estudia de nou a l’ESMRS amb la professora Nobuko Imai. Ha rebut beques de formació com les de la Fundació Albéniz, la Conselleria d’Educació de la Comunitat de Madrid, les Joventuts Musicals de Madrid, la Societat AIE i la Fundació Alexander Von Humboldt.

Des del 2022, Cristina és Catedràtica de Viola al Conservatori Superior de Música d’Aragó.

Cristina Cordero

Viola

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.cristina-cordero.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.