Cosmos Quartet© Michal_Novak

Cosmos Quartet

Quartet de corda

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
ca.cosmosquartet.com

Cosmos Quartet neix el 2014 amb l’objectiu de descobrir i aprofundir l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. El Quartet ha realitzat la seva formació a la European Chamber Music Academy i a la Universitat de Hannover.

Malgrat la seva joventut, ha aconseguit un ampli reconeixement i ha obtingut el primer premi del concurs Irene Steels-Wilsing Foundation Competition 2018 de Heidelberg, el primer premi del Concurs de Música de Cambra BBVA Montserrat Alavedra, així com premis en els concursos Carl Nielsen de Copenhaguen i Joseph Joachim de Weimar.

El grup ha estat convidat a participar al Streichquartettfest de Heidelberg, L’Auditori de Barcelona, ​​la Schubertíada, la Quinzena Musical de Sant Sebastià, el Palau de la Música de Barcelona, el ​​Wigmore Hall de Londres, el Gent Festival van Vlaanderen a Bèlgica, el Festival Pau Casals, el Festival de Torroella de Montgrí i l’East Neuk Festival a Escòcia. Entre els seus compromisos de la present temporada, destaquen el debut al Palais des Beaux Arts de Brussel·les, Konzerthaus de Berlin, Societat Filharmònica de Bilbao i Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Han estat convidats pel Quartet Casals a participar en la primera i segona edició de la Biennal de Quartets de Barcelona. Mantenen una col·laboració habitual amb el Centre Nacional de Difusió Musical (CNDM) que els ha convidat a cicles a Segòvia, Badajoz i Madrid. També els uneix un estret lligam amb la Fundació La Caixa que els ha convidat a concerts a Sevilla, Saragossa, Barcelona i Palma de Mallorca.

Durant la temporada 2020-21, van ser quartet resident al cicle de cambra “Ibercamera Girona”. A partir de la temporada 2021-22, i durant tres més, son quartet resident al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

Entre les seves col·laboracions destaquen els violoncel·listes Lluís Claret, Arnau Tomàs i Fernando Arias, el clarinetista Miquel Ramos així com els pianistes Alexei Volodin i Juan Pérez Floristán.

Al 2019 van publicar el seu primer àlbum amb el segell Seed Music que inclou obres de Joseph Haydn, Johannes Brahms i Raquel García-Tomás.

El Quartet toca amb instruments construïts exprofesso pel prestigiós luthier barceloní David Bagué.

Cosmos Quartet

Quartet de corda

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
ca.cosmosquartet.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.