Cor Jove Nacional de Catalunya

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
cjnc.mcc.cat

El Cor Jove Nacional de Catalunya és una iniciativa del Moviment Coral Català i Corals Joves de Catalunya que compta el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull.

Neix per oferir una oportunitat als millors talents del país sota la direcció de reputats directors nacionals i internacionals, i pretén ser una eina d’estat a l’estil dels cors joves nacionals de la majoria dels països europeus. A més, vol ser ambaixador de l’excel·lència coral catalana més enllà de les nostres fronteres. L’extensa xarxa coral de Catalunya, amb més de 1.000 cors i més de 30.000 cantaires és el millor aval per aquest projecte.

El Cor Jove Nacional de Catalunya el formen 32 cantaires de 18 a 28 anys, seleccionats anualment després d’un procés d’audicions arreu del país, que es renoven cada any per tal d’oferir igualtat d’oportunitats als nous talents emergents. Té un únic encontre d’estiu per no interferir amb l’activitat ordinària dels cors, i es clausura amb la celebració de diversos concerts al llarg del territori català. Durant una setmana, els joves conviuen i treballen el repertori i la tècnica vocal, de la mà dels directors i instructors vocals.

La direcció artística canvia cada any per oferir als cantaires propostes diferents i de màxima qualitat, i aquest 2022 ha anat a càrrec de Manel Valdivieso. El CJNC clou la seva 10a edició, un aniversari que ha celebrat col·laborant per primera vegada amb la JONC i el Festival Bachcelona, amb un concert extraordinari a Torroella de Montgrí en el marc del Festival de Corals Joves, i amb les Musicalische Exequien de Shütz, que interpreten a L’Auditori després d’haver-les portat a Vilanova i la Geltrú, Ciutadella i Pesillà de la Ribera, a l’estiu.

Cor Jove Nacional de Catalunya

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
cjnc.mcc.cat
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.