Cor de noies de l'Orfeó Català© Ricardo Rios Visual Art

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Fundat l’any 2000 per Lluís Vilamajó, està integrat per quaranta-​dues joves de setze a vint-i-cinc anys, la majoria de les quals es van iniciar als cors infantils de l’Orfeó Català. Buia Reixach i Feixes n’és la directora i Josep Surinyac el pianista.

Ha treballat amb els directors J. Busto, P. Ll. Biosca, X. Puig, M. Minkowski, E. van Tiel, M. Valdivieso, N. Huynh, J. Nott, A. Salado, G. Dudamel i Z. Mehta, i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, Vespres d’Arnadí, Les Musiciens du Louvre, Orquestra Simfònica del Vallès, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Gustav Mahler Jugendorchester, Mahler Chamber Orchestra i Orquestra Filharmònica d’Israel. També ha col·laborat amb la cantant Noa i la companyia KuKai Dantza.

Ha actuat a diverses poblacions d’Espanya, Alemanya, França i Eslovènia. El 2005 va ser premiat al Festival de Cantonigròs. Ha enregistrat dos CD, Viatjant… i Germinans. La temporada 2016-17 va participar en el Projecte Heimat, amb el Mädchenchor Hannover, sota la direcció de Simon Halsey. El juliol del 2018 va actuar al Festival Grec interpretant l’òpera El monstre al laberint de J. Dove amb els cors de l’Orfeó Català i la JONC. El 2019 va debutar a la Philharmonie de Berlín, al projecte coral Vocal Heroes de la Filharmònica de Berlín, sota la direcció de Simon Halsey; va actuar al Festival de Peralada, a l’Auditori de Barcelona, i va ser finalista al concurs de cors amateurs Let the Peoples Sing. Recentment ha estrenat Les trompetes de la mort de M. Timón amb l’OSV, l’espectacle La vie en rose, amb direcció escènica de Dani Coma, i La victòria de la dona lluna de Ferran Cruixent. El juliol del 2022 presentà al Palau l’espectacle Stabat Mater de Pergolesi, amb Vespres d’Arnadí i direcció escènica de Marc Rosich, inclòs al Festival Grec.

D’aquesta temporada 2022-23 destaca la interpretació al Palau d’It’s motion keeps de Caroline Shaw i el Pianto della Madonna de Jordi Domènech, al costat dels cors convidats Exaudio, Aglepta i Nàiades.

El Cor de Noies forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i rep el mecenatge de la Fundación Banco Santander. 

Esdeveniments de l’artista

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.