Cor Cererols

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.corcererols.cat

L’amistat que els va unir després d’haver coincidit a l’Escolania de Montserrat i el desig de seguir fent música junts va impulsar sis músics a fundar, l’any 2018, el Cor Cererols. El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també va ser escolà de Montserrat: Joan Cererols, compositor del Barroc català i un dels pares l’Escola de Montserrat.

El Cor neix, també, amb la voluntat i la passió per recuperar, interpretar i divulgar la música coral des del segle XV fins a autors contemporanis, fent especial èmfasi en la música antiga, que han viscut i cantat des de ben joves, i tota aquella d’autors d’altres èpoques que encara resten per recuperar. Per dur-ho a terme, a més dels sis membres fundadors, el cor compta amb un conjunt de col·laboradors habituals en funció de les característiques de cada repertori.

L’any 2020 el cor fa el seu debut discogràfic amb l’àlbum Cum Silentio, disc on recupera bona part de l’obra coral del P. Anselm Ferrer (1882 – 1969) i que li ha valgut el reconeixement per part de la crítica internacional, sent nominat als premis ICMA 2021 com un dels 20 millors discos de música coral del 2020.

El Cor Cererols ha actuat a alguns dels principals Festivals del país, com el Festival LLums d’Antiga de L’Auditori de Barcelona, el Festival Espurnes Barroques, el Festival Fringe de Torroella de Montgrí, el Festival Internacional d’Orgue de Montserrat, Músiques del Retaul de Vilanova i la Geltrú o al Concert de Setmana Santa del Reial Monestir de Pedralbes. També ha participat en les darreres edicions del Festival de Música Antigua y Barroca de Puerto de la Cruz, Tenerife. Durant la temporada 21-22, el Cor ha estat seleccionat per participar dins del catàleg de concerts de Joventuts Musicals de Catalunya, realitzant concerts arreu de Catalunya.

Cor Cererols

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.corcererols.cat
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.