Cor Cererols

Cor

Propers esdeveniments
Cor Cererols
18 d'abril de 2023
Web de l’artista
www.corcererols.cat

BIOGRAFIA

L’amistat que els va unir després d’haver coincidit a l’Escolania de Montserrat i el desig de seguir fent música junts va impulsar sis músics a fundar, l’any 2018, el Cor Cererols. El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també va ser escolà de Montserrat: Joan Cererols, compositor del Barroc català i un dels pares l’Escola de Montserrat.

El Cor neix, també, amb la voluntat i la passió per recuperar, interpretar i divulgar la música coral des del segle XV fins a autors contemporanis, fent especial èmfasi en la música antiga, que han viscut i cantat des de ben joves, i tota aquella d’autors d’altres èpoques que encara resten per recuperar. Per dur-ho a terme, a més dels sis membres fundadors, el cor compta amb un conjunt de col·laboradors habituals en funció de les característiques de cada repertori.

L’any 2020 el cor fa el seu debut discogràfic amb l’àlbum Cum Silentio, disc on recupera bona part de l’obra coral del P. Anselm Ferrer (1882 – 1969) i que li ha valgut el reconeixement per part de la crítica internacional, sent nominat als premis ICMA 2021 com un dels 20 millors discos de música coral del 2020.

El Cor Cererols ha actuat al Festival Internacional d’Orgue de Montserrat, al Cicle d’Orgue de Barberà del Vallès, al Concert de Setmana Santa del Reial Monestir de Pedralbes i ha col·laborat en la celebració d’actes litúrgics a Montserrat. Actualment, el cor treballa en la recuperació de la figura del compositor Joan Marc (1582 – 1658).

Play de l’artista

Esdeveniments de l’artista

Cor Cererols

Cor

Propers esdeveniments
Cor Cererols
18 d'abril de 2023
Web de l’artista
www.corcererols.cat
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.