Cor Bruckner

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
corbrucknerbarcelona.cat/ca

El Cor Bruckner Barcelona va ser fundat per Sergi Moreno l’any 2003. El 2007, Júlia Sesé en va assumir la direcció, primer conjuntament amb Josep Miquel Mindán (fins el 2009) i, després, amb Josep Ramon Olivé (fins el 2012). Des de llavors, Júlia Sesé el dirigeix en solitari.

El cor ha participat i ha obtingut reconeixements al Concurso Nacional de Corales Antonio José (Burgos, 2012), el Certamen Coral de Cocentaina (Alacant, 2014), el Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros (Saragossa 2018) i, més recentment, el Certamen Coral de Tolosa (País Basc, 2021).

Ha treballat amb directors com J. de la Rubia, M. Valdivieso, X. Puig, Ò. Boada, B. Allred, X. Pastrana, A. Reverté i K. Ono, a més de col·laborar amb entitats com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el Gran Teatre del Liceu, entre d’altres. També ha realitzat concerts a cappella en espais com L’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música, entre d’altres equipaments culturals del país, amb èxit de públic i crítica.

Ha participat en diverses ocasions com a cor pilot del curs de direcció d’estiu de la FCEC, i va ser seleccionat per ser el cor pilot de la classe magistral de Helmut Rilling en l’11è Simposi Mundial de Música Coral (Barcelona 2017).

Cor Bruckner

Cor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
corbrucknerbarcelona.cat/ca
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.