Carlota Olcina

Actriu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

La popular actriu catalana Carlota Olcina va néixer a Sabadell i va estudiar teatre, música i dansa a l’escola Memory de Barcelona. L’any 1998 va fer la seva primera incursió al teatre professional amb l’obra Bernadeta Xoc, de Marga Puyo. Les seves primeres aparicions a la televisió van ser a la sèrie Laura i Laberint d’ombres, les dues de TV3. L’any 2000 es va incorporar a El cor de la ciutat fins al 2005.

Simultàniament, va participar en l’obra Terra Baixa, d’Àngel Guimerà, dirigida per Ferran Madico al TNC. El 2002 va integrar l’elenc de Dissabte, diumenge, dilluns, d’Eduardo de Filippo. L’any 2006 va actuar a Panorama des del pont d’Arthur Miller, dirigida per Rafel Duran al TNC, i a L’Agressor de Thomas Jonigk, dirigida per Carme Portaceli, al Centre Cultural Nau Ivanow de Barcelona. Entre el 2007 i el 2008 va protagonitzar Carta d’una desconeguda, de Stefan Zweig.

Fins al 2008, va participar en curts i pel·lícules, com Salvador o El legado; va protagonitzar la minisèrie Artemisia Sánchez, per a TV3 i la Rai. També es va incorporar a Amar en tiempos revueltos fins al 2012. El 2011 va protagonitzar Julieta i Romeu, de William Shakespeare, i el 2012 va participar en l’obra Nuestra clase, de Tadeusz Slobodzianek. També va protagonitzar Oleanna, dirigida per David Selvas.

Ha estrenat pel·lícules com El cuerpo, amb Belén Rueda i Hugo Silva. El 2013 va protagonitzar la sèrie Gran reserva. El origen, i va participar en la sèrie de TVE Los misterios de Laura. El 2014 va estrenar les obres Mata’m, de Manel Dueso, i Pulmons, de Ducan McMillan.

El 2015 va interpretar Petra a la sèrie de TVE Seis hermanas, durant 140 capítols. El 2016 es va incorporar a Nit i dia de TV3, i el 2017 va ser protagonista a la sèrie Merlí.

Fins avui ha compaginat televisió i teatre. Els últims anys ha participat en obres com Dansa d’agost, de Brian Fiel, i Incendis, de Wajdi Mouawad. Recentment, ha rodat La última noche, dirigida per Oriol Paulo, una producció de Netflix. Actualment, participa en el rodatge de la sèrie de TV3 Com si fos ahir.

Carlota Olcina

Actriu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.