Carlos Ramón


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
carlosramonperez.com

BIOGRAFIA

Carlos Ramón naix a Crevillent (Alacant) el 1989. És titulat superior de trompeta pel Conservatori Superior de Música de Múrcia i graduat en direcció per la Zuyd University – Conservatorium Maastricht (Països Baixos), on també obté el Màster en Direcció l’any 2016. Mestres com José R. Pascual-Vilaplana, Manuel Mondéjar Criado i Jan Cober són els seus mentors en la direcció. Ha assistit a seminaris dirigits pels professors Alex Schillings, Felix Hauswirth, Eugene Corporon, Carlo Pirola, Johan de Meij, Rafael Sanz-Espert, László Marosi, Yves Segers i Douglas Bostock.

Ha actuat com a director convidat amb la Luxembourg Military Band “Grand Ducale”, l’European Union Youth Wind Orchestra, la Banda Municipal de Barcelona i la Banda Municipal d’Alacant.

El 2017 va ser guanyador del 7th European Conductors Competition organitzat per l’European Brass Band Association a Oostende (Bèlgica), i també va guanyar el premi especial del públic. El juliol del mateix any va guanyar el premi de direcció de banda més important a escala mundial, l’International Conductors Competition, emmarcat en el World Music Contest de Kerkrade, on va obtindre la Batuta d’Or.

Ha sigut director titular de l’Agrupación Musical do Rosal (Pontevedra), l’AMCE Santa Cecilia d’Elda i director artístic de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. En l’actualitat és director de la Unión Musical Torrevejense i subdirector de la Banda Municipal de Barcelona.

Carlos Ramón


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
carlosramonperez.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.