Blai Gumí

Contrabaix

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Blai Gumí Roca neix en una família de músics l’any 1997. Amb 5 anys comença a rebre classes de contrabaix amb Oriol Martí i Xavier Puertas. Seguidament, cursa el Grau Superior al Conservatori del Bruc de Barcelona. El seu afany de millora el va portar al Conservatori Superior de Música de Múnic, on va dedicar 4 anys intensos a la seva carrera sota la direcció inspiradora dels professors Nabil Shehata, Wies de Boevé i Philipp Stubenrauch. El seu compromís i dedicació li van valer una plaça a la prestigiosa Acadèmia de l’Òpera Estatal Bavaresa (2017-2019) i, posteriorment, a l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Bavaresa (2019-2020). 

Des del febrer de 2020, ocupa amb distinció la plaça de 1r contrabaix a l’Òpera Estatal Bavaresa de Múnic i esdevé el membre més jove de l’orquestra que ho ha aconseguit. La seva influència musical s’estén més enllà de les fronteres de l’orquestra, ja que Blai Gumí Roca col·labora activament com a primer contrabaix amb altres destacats conjunts, com l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Bavaresa, la Filharmònica de Múnic, l’Orquestra de Cambra Mahler i l’Orquestra Utopia.

Com a solista, la seva música ressona a nivell nacional i internacional, amb interpretacions amb orquestres de prestigi com la Jove Orquestra Nacional d’Andorra, l’Orquestra de Cambra de l’Òpera Estatal de Baviera, l’Orquestra de Cambra de Regensburg i l’Orquestra de Cambra de Bratislava, gràcies a les quals ha consolidat la seva presència en escenaris destacats arreu del món. A més, Blai Gumí Roca ha estat mereixedor de diversos premis en concursos, entre els quals destaquen L’Arjau, el concurs de solistes del Conservatori del Bruc i el concurs Gasteig del Conservatori Superior de Música de Múnic.

La seva trajectòria, tot i la seva joventut, promet un futur musical encara més brillant i inspirador.

Blai Gumí

Contrabaix

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.