Bertrand Chamayou© Marco Borggreve

Bertrand Chamayou

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.bertrandchamayou.com

Bertrand Chamayou domina un ampli repertori i mostra una seguretat, una imaginació i un plantejament artístic impressionants, a més d’una solidesa extraordinària en les seves interpretacions. Toca habitualment en espais com el Teatre dels Camps Elisis de París, el Lincoln Center de Nova York, la Sala Hèrcules de Munic i el Wigmore Hall de Londres. Ha actuat en festivals de renom com el Festival Mostly Mozart de Nova York, el Festival de Lucerna, el Festival de Salzburg, el Festival Internacional d’Edimburg, el Festival de Música de Rheingau i el Beethovenfest de Bonn.

Aquesta temporada tocarà acompanyat per l’Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig, sota la batuta de Lorenzo Viotti; l’Orquestra Simfònica de Londres, dirigida per François-Xavier Roth; l’Orquestra Simfònica de la Ràdio del Sud-oest d’Alemanya (SWR), amb Brad Lubman al capdavant; la Reial Orquestra Nacional d’Escòcia, sota la direcció d’Elim Chan; l’Orquestra Filharmònica de Txèquia, conduïda per Semyon Bychkov, i l’Orquestra de París. Una gira amb Les Siècles i Roth el portarà a sales importants d’arreu d’Europa. 

Entre les seves actuacions recents destaquen els seus aplaudits debuts amb la Filharmònica de Nova York, l’Orquestra Simfònica de Chicago, l’Orquestra Simfònica de Montreal, la Simfònica de Pittsburgh, l’Orquestra del Festival de Budapest, la Simfònica de Bamberg, la Simfònica d’Atlanta i l’Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig.

Chamayou és un intèrpret habitual de música de cambra i ha col·laborat amb músics com Renaud i Gautier Capuçon, el Quartet Ébène, Antoine Tamestit i Sol Gabetta. Després del seu èxit al cicle Grans Intèrprets del Lincoln Center i al Festival de Pasqua de Salzburg, aquesta temporada oferirà concerts a l’Òpera d’Oslo (Den Norske Opera), el Teatre San Carlo de Nàpols i la Ràdio del Sud-oest d’Alemanya (SWR) a Friburg i, amb Sol Gabetta, a la Filharmònica d’Essen, Lucerna, Hannover, l’Òpera Semper de Dresden i el Konzerthaus de Friburg.

Bertrand Chamayou va néixer a Tolosa (França). El seu talent per a la música de seguida va cridar l’atenció del pianista Jean-François Heisser, que més endavant va ser professor seu al Conservatori de París. Va completar la seva formació amb Maria Curcio, a Londres.

Esdeveniments de l’artista

Bertrand Chamayou

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.bertrandchamayou.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.